Selecteer een pagina

Over ons

Innovatief in glastuinbouw en klimaatinstallaties

Technokas ontwerpt en realiseert complete glastuinbouwprojecten, klimaatinstallaties en bedrijfsruimten voor kwekers in heel Nederland. Wij zijn van idee tot oplevering (en daarna) betrokken met advies, ondersteuning en begeleiding. Uiteraard gebeurt alles in nauwe samenwerking en overleg met de klant. Continu vernieuwen is hierbij het sleutelwoord. Wij lopen voorop in de ontwikkeling van innovatieve en duurzame glastuinbouwprojecten. Één van onze innovaties is Het Nieuwe Telen. Hiervoor ontwerpen we oplossingen op maat met een speciale, door onszelf ontwikkelde luchtbehandelingskast. Onze oplossingen zijn toepasbaar in diverse teeltsectoren, zoals groente, fruit en bloemen. Voel jij je thuis in een branche waar alles draait om groei en innovatie? Solliciteer dan op één van onze vacatures!

complexe-projecten

Meester in complexe projecten

Synergie. Dat is de sleutel tot succes in een glastuinbouwproject. Om optimaal rendement te halen, moeten alle onderdelen en componenten samenwerken. Denk aan de kas, de verwarming en koeling, de overige klimaatinstallaties en de bedrijfsruimten. Maar ook de mensen en de processen in het ontwerp- en realisatietraject moeten naadloos op elkaar zijn afgestemd. Een complexe puzzel! Het team van Technokas is een meester in het oplossen hiervan. Enerzijds door de puzzelstukjes tot in detail te definiëren in de engineeringsfase. En anderzijds door in de realisatiefase de puzzelstukjes op het juiste moment op de juiste plek te leggen. Is dit ook iets voor jou? Kom dan ons team versterken!

Méér dan een technisch bedrijf

Bij Technokas hebben we een onvoorwaardelijke liefde voor techniek en innovatie. Maar dat is niet alles. We hebben ook hart voor onze mensen. Binnen ons team hebben we oog en aandacht voor elkaar. Van de vrijheid die je krijgt voor eigen inbreng tot de gezellige bedrijfsuitjes en het cadeautje op je verjaardag. Wij willen je laten weten dat we je waarderen. Als medewerker én als mens!

Projectleider Technokas

“Mooie, uitdagende projecten tot een goed einde brengen. Daar gaan we met z’n allen voor. Ik draag daar met veel trots en plezier aan bij.”

Wat kun je verwachten?

Uitdagende-projecten

Uitdagende projecten

Eindeloze-afwisseling

Eindeloze afwisseling

Compact-en-kundig-team

Compact en kundig team